Vi gratulerar Daniel, som efter flera år hos Convoy nu har startat sitt egna företag!

Daniel, som började som eldartist och sedan tagit uppdrag som både DJ och som fotograf under sin tid hos Convoy, startade sitt egna företag vid årsskiftet 2015-2016. Med tanke på det engagemang och den drivkraft Daniel visade under sin tid hos oss, så är vi övertygade om att han kommer att nå framgång med sin verksamhet. Vi önskar dig all framgång i ditt företagande Daniel!

 

 

 

 

Daniel Windseth driver danielwindseth.com hos Convoy

Daniel är DJ, eventmanager och allkonstnär. Bland de senaste uppdragen märks Summerheat, en klubb på restuarangen 5 knop i Umeå, DJ-uppdrag på restaurangbåten Sjöbris och en spelning på Hotell Toppen i Storuman.

Daniel kör också olika typer av utbildningar, som t ex DJ-utbildningar, graffitti-skola och en eldkonst-workshop. Allkonstnär som sagt... lägg till att Daniel målar, fotograferar och dansar också, så börjar du förstå innebörden ordet allkonstnär...

För Daniel är uttrycket "The world is our playground, and you are en utgångspunkt för hans verksamhet. Jag gör olika typer av jobb men de flesta handlar om att samla människor och göra något positivt för och tillsammans med dom. - Jag är med i Convoy för att "keep it simple", för att att Convoy gör det möjligt för mig att driva min verksamhet på ett enkelt sätt.

Daniels senaste uppdrag - alldeles färskt - blir att för Sjöbris räkning ta fram och presentera "Sommarklubben", en musikalisk resa från 50-talet fram till dagens hits. Och här kan du läsa i Västerbottens-Kuriren om Daniels nya klubb: http://www.vk.se/929043/ny-sommarklubb-i-umea