Webinarie: "Att marknadsföra sig själv" 9 oktober 18.30. Live i Luleå och på webben. Välkomna!

Convoy och projekt Flexibelt entreprenörskap bjuder in till årets tredje webinarie onsdagen 9 oktober kl 18.30.

Denna gång är temat "Att sälja sig själv", och det är Ann-Katrin Öhman som föreläser. Ann-Katrin har arbetat som frilansjournalist med eget företag i 15 år i Stockholm, Paris och nu i Luleå.

Föreläsningen ges i Luleå (lokal meddelas senare) och sänds live via Bambuser på http://www.convoy.se/index.php/film-och-webinarier.

Vid Convoys och projekt Flexibelt entreprenörskaps tredje webinarie är det försäljning som står på dagordningen. Det är Ann-Katrin Öhman, frilansjournalist numera baserad i Luleå, som kommer att föreläsa. Ann-Katrin har bland annat gjort uppdrag för Dagens Nyheter, Expressen, Företagaren, Vagabond och ett stort antal andra rikstäckande tidningar och tidskrifter. Ann-Katrin har även skrivit för företags kundtidningar som  t ex Swedbank, SE-banken och Bravida.

Föreläsningens tema är "Att sälja sig själv" och under den rubriken kommer Ann-Katrin att prata om:

  • att ta kontakt med kunder
  • om att presentera sig själv och sin verksamhet
  • att erbjuda en tjänst och inte be om ett jobb
  • om konsten att få ett nej utan att deppa ihop och
  • om att fortsätta tills det blir ett ja

 

Föreläsningen genomförs 9 oktober. VI sänder live från Luleå och ut via Convoys webbsida med start 18.30. En "skylt" om föreläsningen kommer att visas i fem minuter innan sändningen börjar. Lokal meddelas här på hemsidan och via mail inom kort.

Du hittar spelaren när du går till sidan Om Convoy och scrollar ner en bit. Du som deltar på distans har möjlighet att ställa frågor genom att maila till oss under sändningen., så tar vi upp dina frågor med föreläsaren.

Föreläsningen kommer att pågå ungefär 30-40 minuter. Utöver det tillkommer tid för de frågor som kommer in.

Vi ser gärna att du anmälar att du ska delta, oavsett om du ska delta på plats i Luleå eller via nätet. Maila Thomas senast 7 september och meddela deltagande.

Har du några frågor kring hur du ser webinariet, så ring Thomas på 070-553 81 96.

Välkomna till Convoys tredje webinarie!

 

Convoys webinarier är en del av projekt Flexibelt entreprenörskap, finansierat av: