Nu är det dags för de första nätverksträffarna för 2012. Denna gång har vi även ambitionen att genomföra en träff i Arvidsjaur, för att om möjligt nå egenanställda i inlandet. Vi vill i alla fall erbjuda samma möjlighet för egenanställda i inlandet att träffas som vi gör för de i kustregionen i Norr- och Västerbotten.


 

Nätverksträffarnas syfte är i första hand att ge egenanställda en möjlighet att träffas och lära känna varandra och varandras verksamheter. Presentationerna ger möjlighet att visa upp vad varje ansluten gör, och detta kan förhoppningsvis även leda till att de egenanställda hittar möjligheter att göra affärer med varandra. Kunskapen om varandra kan förhoppningsvis också leda till att flera entreprenörer går samman och diskuterar större uppdrag som skulle kunna utföras för en gemensam kund.

 

Denna omgång av nätverksträffar kommer att genomföras på tre orter, vilket är nytt. Vi vill denna gång även erbjuda en möjlighet för egenanställda i inlandet att träffa varandra. Om det är optimistiskt att tro att det räcker med en träff på en ort i inlandet lär väl visa sig - vi vill i alla fall prova och erbjuda samma möjligheter för egenanställda i inlandet att träffas som vi erbjuder de vid kusten.

Nätverksträffarna körs denna gång i Luleå 13 mars, Umeå 14 mars och i Arvidsjaur 20 mars. Mer information om dessa träffar hittar du i kalendern. Sista anmälningsdag för träffarna i Luleå och Umeå är onsdag 7 mars, och för träffen i Arvidsjaur gäller 9 mars som sista anmälningsdag. Convoy bjuder på fika och förtäring vid de olika träffarna.