Nyfiken på hur du kan driva din verksamhet och göra det på ett vettigt sätt ur miljösynpunkt? Vi på Convoy vill hjälpa dig med det!  

Vi har anlitat Ron Mahieu, som till vardags arbetar som lektor på Umeå Universitet, till att föreläsa på temat "Hållbart entreprenörskap - en möjlighet!" på torsdag 28 februari kl 18.30 - 19.30. Du kan delta både i föreläsningslokalen, men också via vår webb. Vi gör premiär med webbsända föreläsningar och seminarier direkt riktade till egenanställda entreprenörer!

Ron Mahieu arbetar som lektor på Umeå Universitet, och forskar, utvecklar och föreläser kring entreprenörskap, hållbar utveckling, undervisning och lärande samt utbildningspolitik.

I föreläsningen, som fysiskt äger rum i Convoys lokaler på Renmarkstorget 5 D i Umeå, kommer Ron att föreläsa på temat "Hållbart entreprenörskap - en möjlighet?".

Ur innehållet:

- Att bygga en affärsplattform - idé, kunder, marknad - med miljön i åtanke från start

- Hållbar utveckling och affärsverksamhet

- Miljö säljer!

 

OM att delta i föreläsningen

Du som finns i området är välkommen att sitta med i föreläsningslokalen.

Föreläsningen sänds också live via Convoys webbsida, www.convoynorr.se. Du som ser den via vår hemsida kommer även du att ha möjlighet att ställa frågor till föreläsaren direkt i sändningen.

Anmäl helst att du kommer att delta vid föreläsningen i gästlistan på evenemanget på vår Facebook-sida. Du kan också anmäla dig via mail till Thomas på Convoy.

Du som är ansluten till Convoy kommer att få ett mail med information om hur du på ett enkelt sätt kan ställa frågor till Ron under föreläsningen - kolla det mailet! Övriga kan sända frågorna via mail till Thomas på Convoy under föreläsningen.

Varmt välkomna att delta. Så klart.

 Thomas, Convoy

 Föreläsningen är en del av arbetet med Convoys projekt "Flexibelt entreprenörskap", finansierat av: