Webinarie: Paketering av dina tjänster 4 september 18.30. Live i Skellefteå och på webben. Välkomna!

Convoy och projekt Flexibelt entreprenörskap bjuder in till årets andra webinarie onsdagen 4 september kl 18.30. Denna gång är det Håkan Gyllbring som berättar om paketering av tjänster. Hur definierar du dina tjänster för att göra dom tydliga för dina kunder? Föreläsningen ges i Skellefteå (lokal meddelas senare) och sänds live via Bambuser på http://www.convoy.se/index.php/film-och-webinarier.

Håkan Gyllbring arbetar till vardags på Hushållningssällskapet i Luleå som affärsutvecklare inom turism och har tidigare arbetat som rådgivare inom turism med fokus på affärsutveckling, omvärldsbevakning och marknadsföring.

Håkan har drivit eget företag inom turistnäringen tidigare.

 

Föreläsningen, som utgår ifrån en tvådagars-kurs som Håkan brukar hålla på temat, och som kommer att anpassas till en mer branschneutral ingångsvinkel, beskrivs så här av Håkan:

 

Paketering är nyckeln till lyckad produktutveckling, större beläggning, fler betalningsstarka kunder och ökad lönsamhet för landsbygdsföretag med turistiska produkter.
Med hjälp av paketering kan du fylla ledig kapacitet och få ut mer av varje enskild kund. Genom att lägga till olika komplement till din kärnprodukt är det möjligt att nå ut till nya kundgrupper och andra säsonger. Komplementen kan du finna hos din ”konkurrent” lika gärna som att uppfinna hjulet flera gånger. Paketering är nyckeln till samverkan och framgångsrik destinationsutveckling. Kursen produktutveckling och paketering ger dig kunskap och verktyg för ett lyckat turismutbud på landbygden.

 

Föreläsningen för oss kommer att innehålla valda delar av detta.

Är du intresserad av Håkans kurs, som i huvudsak riktar sig till människor i turistnäringen, men alldeles säkert ger mycket allmän kunskap om ämnet så kontaktar du oss så vidarebefordrar vi kontakten.

Välkomna att antingen delta live i Skellefteå (lokal meddelas senare) eller via vår hemsida, http://www.convoy.se/index.php/film-och-webinarier. Vi vill gärna att du anmäler din medverkan oavsett hur du ska delta - live eller via webben.