Gör det du är bra på - starta eget med egenanställning

Gör det du är bra på -

Starta eget med Convoy egenanställning!

Fakturera utan företag, administrera utan krångel. Convoy Egenanställning ger dig chansen att göra just det - vi hjälper dig med det som ofta uppfattas som svårt och krångligt med att starta och driva en verksamhet. Convoy ser egenanställning som ett förenklat entreprenörskap - och vi vill att du ska lyckas!

Vi ser egenanställning som det enkla sättet att starta verksamhet och fakturera kunder. Du får chansen att testa din affärsidé med vårt stöd i ryggen - vi hjälper dig med rådgivning, det mesta av pappersarbetet som  fakturering, bokföringen, inbetalning av skatter och avgifter, administration och utbetalning av lön med mera, med mera. Du kan fokusera på att utveckla tjänster, hitta kunder och göra jobbet - vi tar hand om resten! Har du en affärsidé du vill testa så kontakta oss för en diskussion om din verksamhet skulle fungera hos oss. 

För dig som vill ta uppdrag som egenanställd och fakturera kunder på ett enklare sätt har vi två tjänster med egenanställning som grund:

  • för den som vill starta eget på ett enklare sätt har vi tjänsten Convoy Entreprenör
  • för dig som bara vill skicka en faktura någon gång då och då har vi tjänsten Convoy Bas

Till de som utvecklat sin verksamhet hos oss som egenanställda, och som väljer att starta traditionellt företag erbjuder vi:

  • Convoy Företag, där du kan få stöd med ekonomifrågorna i ditt nya företag
  • Convoy Combo, där vi hjälper dig med både personal och ekonomifrågor

Enklare och billigare för företag!

  • För företag, organisationer och projektägare är tjänsten Convoy Anlita en smart lösning för kompetensförsörjning för längre eller kortare perioder. Enkelt, och billigare än bemanning!

Läs mer om Våra tjänster här