Convoy Uppdrag

convoy 5334 h742xb1000 fix

 

Convoy Uppdrag

 

Convoy Uppdrag är vårt upplägg för dig som vill ta del av uppdrag som vi redan har i vår portfölj. Vi är avtalspart med kund och ger dig möjlighet att utföra uppdraget - som egenanställd entreprenör hos oss. Du hittar aktuella uppdrag längre ner.

Om du blir aktuell för ett uppdrag ger vi dig adminstrativ hjälp och tillhandahåller verktyg du använder t ex för din rapportering och fakturering samt ser till att du är försäkrad. Och vi är helt övertygade om att vi kommer att komma överens med dig om din ersättning...

Peo Einemo, IT-konsult via Convoy. (Bild: Erik Sandin)

 

Vi har idag ett antal kundavtal, där egenanställda entreprenörer i Convoy går in och utför uppdragen hos kunden. Ibland bidrar vi med att ta fram olika kandidater till en uppdragsgivare, ibland besätter vi uppdraget själva. Oavsett vilket blir du anställd av oss för att utföra uppdraget.

Utgångspunkten är dock hela tiden att vi vill att du ska tänka som en entreprenör som vårdar och tar ansvar för kunden, utför uppdraget på bästa sätt och sedan sänder oss underlag för fakturering i form av en rapport eller ett fakturaunderlag.

Du får arbeta med stort eget ansvar gentemot kunden - vi utgår ifrån att du tänker dig kunden som din egen kund. Det egna ansvaret för kunden gör också att vi värderar din insats högt. Vi är helt övertygade om att vi kommer att komma överens om vilken ersättning du är värd för ditt uppdrag..

Andra uppdrag?

Om du vill har du möjlighet att ta in egna uppdrag i verksamheten också - även om du redan har ett uppdrag för en kund via oss. Huvudsaken är att uppdragen inte konkurrerar om din tid och ditt engagemang på ett sådant sätt så att vår kund blir lidande. Vi avgör detta från fall till fall.

Skicka in en beskrivning av vilket uppdrag du vill utföra och vem kunden är, så meddelar vi dig om vi kan ta in uppdrag i vår verksamhet.

 Kontakta oss!

Om du tycker att vårt upplägg verkar intressant så hör du av dig till vår verksamhetschef Thomas Åberg, på tel 070-553 81 95 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får du mer information om hur det fungerar.

 

AKTUELLA UPPDRAG 

Vi söker systemutvecklare nivå 3 eller 4 , projektledare, testare och testledare till uppdrag.

Vi erbjuder dig en attraktiv lösning för dig som vill ta uppdrag inom IT-sektorn. Bra för dig och bra för oss - som en bra affär ska vara.

Är du intresserad av att ta uppdrag via oss vill vi få kontakt med dig så fort som möjligt. Vi får löpande in förfrågningar om uppdrag. Maila därför en enkel intresseanmälan till verksamhetschef Thomas, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så hör vi av oss till dig omgående. 

Observera - generellt är det rätt korta ledtider när förfrågningar kommer, så passa på att höra av dig nu och presentera dig för oss. Vi vill ta del av din CV och gärna prata med dig för att få en bild av vem du är. När sedan uppdraget kommer så är både du och vi beredda!

Sista datum för ansökan anges vid varje uppdrag om sådant datum finns angivet från kund. Finns inget datum angivet ber vi dig kontakta oss för information. Läs mer om tillgängliga uppdrag nedan.

UPPDRAG UMEÅ

Systemutvecklare nivå 4 (10 stycken)

Klicka Läs mer för att se detta och fler aktuella IT-uppdrag i Umeå

Läs mer...

UPPDRAG SOLNA

Projektledare / verksamhetsutvecklare nivå 4

Klicka Läs mer för att se detta och fler aktuella IT-uppdrag i Solna

Läs mer...

UPPDRAG VISBY

Se uppdrag Solna - Testare nivå 4

UPPDRAG GÖTEBORG

Inga aktuella uppdrag

UPPDRAG VÄSTERÅS

Vi söker en Agil Coach, nivå 4, tilll uppdrag i Västerås.

Läs mer...

UPPDRAG ÖSTERSUND

Systemutvecklare PL/SQL

Vi  söker just nu efter en systemutvecklare nivå 3 eller nivå 4 till uppdrag i Östersund.

Läs mer...Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Villkor, priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820

kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2018 - All Rights Reserved.