Våra projekt 

Convoy driver egna projekt, och vi deltar i andras projekt. Just nu deltar vi i Coompanion Fyrbodals projekt "Convoy Väst", som är ett informationsprojekt om ett förenklat entreprenörskap och möjligheterna med det. Detta projekt avslutas i början av 2022. Det senaste projektet Convoy gått in i är Coompanion Sveriges projekt ”Empowerment+”, som ska undersöka hur civilsamhällets organisationer kan bidra till arbetsmarknadspolitiken. Projektet är finansierat av Europeiska socialfonden.

Inom ramen för Empowerment+ ges deltagande organisationer möjlighet att fundera på hur vi kan bidra och arbeta inom arbetsmarknadspolitiken. Projektet driver även ett antal temagrupper,  t ex om kompetensutveckling och innovation. Inom projektet ska också ett antal testbäddar bedriva verksamhet. Testbädden Ojobbigt, som vår testbädd heter, söker samverkan med civilsamhällets organisationer och kommunerna Lycksele, Norsjö och Norrtälje.

För Convoy har detta inneburit ett nära samarbete med Hela Sverige ska Leva i Västerbotten och i Stockholm samt med Coompanion Västerbotten resp Roslagen & Norrort. I testbäddarna ska organisationerna ta fram och testa metoder för att bidra till arbetsmarknadspolitiken.

Testbädden pågår fram till november 2022 och kommer bland annat att genomföra affärsutvecklingsaktiviteter kring affärsidéer som kommer fram inom civilsamhället, genomföra entreprenörsutbildningar för såväl ”infödda” som nyanlända kommunmedborgare och ge dessa möjlighet att testa sina affärsidéer genom en ”praktik” hos Convoy. Resultatet från projektets samtliga testbäddar kommer att finnas med i Empowerment+ slutredovisning.

 

Information om andra projekt vi medverkat i

Convoy Väst

Läs mer här!

Easy business

 Info kommer

Enklaste vägen

Info kommer Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.