convoy 5334 h742xb1000 fix

 Jobbar Du med IT? 

Ta uppdrag via Convoy. Första året disponerar du 92% av det vi fakturerar exkl moms - och sen blir det bara mer ju längre avtalet löper! Anmäl Dig till Convoy Uppdrag idag!  

Vi ger dig inom IT-sektorn möjlighet till uppdrag där du får disponera 92 % av det som faktureras netto till kunden under första året - och mer ju längre avtalet löper. Vi är avtalspart med kund och ger dig möjlighet att utföra uppdraget - som egenanställd entreprenör hos oss. Vi söker bl a systemutvecklare till uppdrag i hela Sverige. 

Blir du aktuell för ett uppdrag ger vi dig adminstrativ hjälp och tillhandahåller verktyg du använder t ex för din rapportering och fakturering samt ser till att du är försäkrad. Men det bästa av allt är att du behåller nästan allt som faktureras... 

(Bild: Erik Sandin)

Peo Einemo är en av de som tagit ett uppdrag som IT-konsult via Convoy. Peo har testat andra alternativ men tycker att Convoy ger honom den lösning han vill ha.

Vi har idag ett antal kundavtal, där egenanställda IT-entreprenörer i Convoy går in och utför uppdrag hos kunden. . Du blir anställd av oss för att utföra uppdraget, men  utgångspunkten är hela tiden att vi vill att du ska tänka som en entreprenör som vårdar och tar ansvar för kunden, utför uppdraget på bästa sätt och sedan sänder oss underlag för fakturering i form av en rapport eller ett fakturaunderlag.

Du får arbeta med stort eget ansvar gentemot kunden - vi utgår ifrån att du tänker dig kunden som din egen kund. Det egna ansvaret för kunden gör också att vi värderar din insats högt. Vi erbjuder dig att disponera hela 92 % av det fakturerade beloppet första året på ett avtal - och sedan får du disponera mer och mer ju längre avtalet löper!

Fler uppdrag?

Om du vill har du möjlighet att ta in ytterligare, egna uppdrag i verksamheten också - även om du redan har ett uppdrag för en kund via oss. Huvudsaken är att uppdragen inte konkurrerar om din tid och ditt engagemang på ett sådant sätt så att vår kund blir lidande. Vi avgör detta i dialog med dig från fall till fall. Du skickar bara in en beskrivning av vilket ytterligare uppdrag du vill utföra och vem kunden är, så diskuterar vi dig om vi kan ta in uppdrag i vår verksamhet.

 Kontakta oss!

Om du tycker att vårt upplägg verkar intressant så hör du av dig till vår verksamhetschef Thomas Åberg, på tel 070-553 81 95 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får du mer information om hur det fungerar. Du kan även kontakta Peo Einemo och Mikael Edlund. Maila då Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och lämna dina kontaktuppgifter så hör dom av sig till dig.

 

UPPDRAG 

Vi söker systemutvecklare nivå 3 eller 4 , projektledare, testare och testledare till olika uppdrag. Uppdragen kan finnas i Umeå, Östersund, Solna, Västerås, Visby eller Göteborg.

Vi erbjuder dig en attraktiv lösning för dig som vill ta uppdrag inom IT-sektorn. Bra för dig och bra för oss - som en bra affär ska vara.

Är du intresserad av att ta uppdrag via oss vill vi få kontakt med dig så fort som möjligt. Vi får löpande in förfrågningar om uppdrag. Maila därför en enkel intresseanmälan till verksamhetschef Thomas, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så hör vi av oss till dig omgående. 

Observera - generellt är det rätt korta ledtider när förfrågningar kommer, så passa på att höra av dig nu och presentera dig för oss. Vi vill ta del av din CV och gärna prata med dig för att få en bild av vem du är. När sedan uppdraget kommer så är både du och vi beredda!

Sista datum för ansökan anges vid varje uppdrag om sådant datum finns angivet från kund. Finns inget datum angivet ber vi dig kontakta oss för information. Läs mer om tillgängliga uppdrag nedan.