Jag heter Erik Nyström född 1991 med en CP-skada. En skada som uppkom efter en blödning på hjärnan då jag föddes alldeles för tidigt.

Detta har gjort att jag alltid har haft nedsatt syn, rörelseförmåga, dålig finmotorik och ingen avståndsbedömning att tala om.
Min funktionsnedsättning gjorde det svårt för mig att hänga med i mina klasskompisars tempo från tidig ålder. Hur jag än pluggade var dom alltid två eller tre steg före.

Så skriver Erik Nyström, entreprenör, boxningstränare, skådespelare, föreläsare med mera, med mera på sin hemsida eriknyström.se/om mig. Erik beskriver sin uppväxt och hur han successivt hittade sin väg bort från mobbning och utanförskap. Idag är Erik en av Convoys egenanställda entreprenörer som framgångsrikt driver en egen verksamhet där han tar uppdrag som föreläsare. Erik har nyligen deltagit som en av föreläsarna vid CP-förbundets konferens i Stockholm och han har genomfört en populär föreläsning för A-Assistans i Hudiksvall. Dessutom jobbar han med en pod, "Funkisliv utan filter", som han varit med och tagit initiativ till. Erik både medverkar, klipper och redigerar. Du hittar mer info om podden via Soundcloud-länken nedan. Vi ser fram emot vårt fortsatta samarbete, Erik! 

Du hittar mer info om Erik på:

 


Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel

070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820

kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2013 -. All Rights Reserved.