Du vet att du är bäst på att rita, måla, spela gitarr, föreläsa, projektleda, göra hemsidor...... och du vill kunna ta betalt för det. Gå ut och tala om för hela världen att du är bäst, skaffa uppdrag - och anslut dig till Convoy, så hjälper vi dig med fakturering, bokföring, lönehantering, skatter och avgifter. Du behöver ju inte vara bäst på allt..

En av fördelarna med egenanställning och Convoy är enkelheten i vårt koncept. Du kan starta på en gång. Inget krångel. Vill du ha rådgivning så får du det. Vår uppgift är att göra det enkelt för dig att göra det du är bra på - och få betalt för det.

Vi hjälper dig med pappersarbetet som är kopplat till uppdragen. Du skickar underlag, så fixar vi fakturor, bokföring, utbetalningar av lön och inbetalningar till Skatteverket av skatt och sociala avgifter. Sånt som många tycker är krångligt att hantera själv.

Det gör också att du kan fokusera på det just du är bra på. Du behöver inte sitta och fundera hela kvällarna på hur du ska göra med bokföringen. Eller vilka skatter och avgifter som ska betalas. Vi fixar det åt dig.

Du bestämmer själv hur många uppdrag du vill ta. Det gör att du kan anpassa dina uppdrag till hur din situation ser ut – är det tentor på gång, så vänta med att ta uppdrag. När det är lugnare på din utbildning, ta fler uppdrag. Det är helt upp till dig. Du jobbar så mycket du själv vill och kan. Vi erbjuder dig en enkel möjlighet till flexibelt arbete som du kan anpassa till hur du vill ha det.

 Convoy. Förenklat entreprenörskap. Enkelt.

 

Jag vill ansluta mig och starta en verksamhet hos Convoy!

Jag vill veta mer om Convoy och det enklaste sättet att tjäna extrapengar under min studietid

Vi är ett egenanställningsföretag. Syftet med Convoy, eller Egenanställningsföretaget norr ekonomisk förening som är vårt formella namn, är att stötta dig som vill ha ett enklare alternativ när du vill starta en egen verksamhet och fakturera kunder.

Vi ägs enbart av organisationer. Vi delar inte ut någon vinst till våra ägare (medlemmar), utan fonderar och/eller återinvesterar all eventuell vinst i mer, bättre och billigare verksamhet för dig som är ansluten. Ett exempel på det är när vi från april 2017 sänkte vår avgift.

Så ju fler vi blir som fakturerar mer, ju billigare och bättre kan vi göra våra tjänster till dig.

 Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.