När Alexzandras och Jennie beskriver sin vision med arbetet i Tjejkraft, så säger de att det handlar om att öka självkänslan hos de unga tjejer de möter, att väcka en tanke och skapa viktiga diskussioner. Tjejkraft vill också lyfta fram tjejernas åsikter, göra dem hörda och visa att vi alla duger som vi är.

De menar att vuxna nu måste sluta blunda för ett växande problem och reagera nu - och lyckats de hjälpa en tjej så har vi kommit en liten bit in på rätt väg!

Alexzandra och Jennie erbjuder föreläsningar och workshops, och dessa kan innehålla allt från information om hur reklam påverkar oss idag till frågor om självkänsla och självförtroende. De tar även upp hur sociala medier påverkar, frågor om mobbning, droganvändning mm.

I anslutning till föreläsningar och workshopar genomförs även värderingsövningar och diskussioner – beroende på vad kunden har för behov sett utifrån gruppens behov och ålder.

Alexzandra och Jennie vänder sig bland annat till föreningar, organisationer och skolor med sina erbjudanden.

Vill du få mer information kan du kontakta Alexzandra och Jennie via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Några länkar där du kan se och höra mer av TjejkraftEgenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.