Convoy får driva utvecklingsprojektet "Flexibelt entreprenörskap" (Flexie) under två och ett halvt år. Det blev beslutet när strukturpartnerskapets representanter i Norr- och Västerbotten torsdag 19 maj tog beslut om hur medel från EU:s regionala fond ska disponeras.

Sedan tidigare hade såväl Länsstyrelsen i Norrbotten som Region Västerbotten tagit beslut om att medverka till finansieringen av projektet, som kommer att arbeta med

  • utveckling av egenanställda entreprenörer för att skapa stabilare verksamheter och mer kompetenta entreprenörer
  • nätverkssamverkan mellan egenanställningsföretag såväl i Sverige som i Europa och
  • information till beslutsfattare om hur egenanställning fungerar, vilken betydelse konceptet kan ha för utvecklingen av nya företag, men också vilka problembilder som konstaterats sedan starten av Convoy när det gäller skillnader i förutsättningar mellan de som väljer traditionellt företagande och de som väljer att bli egenanställda

Projektet, som startar 1 juli 2011, kommer att pågå i två och ett halvt år. Projektet kommer att drivas av resurser motsvarande 1,3 årsanställd, vilka också utgör projektgrupp. En styrgrupp, bestående av representanter för organisationerna som äger Convoy, kommer att fungera som stöd i arbetet.

Beslutet innebär att den utveckling som startats genom Coompanions Projekt Egenanställning-förenklat entreprenörskap nu får en naturlig fortsättning.

 Egenanställningsföretaget norr, kallat Convoy

Om Convoy Här hittar du oss Ekonomisk information
Våra tjänster Renmarkstorget 5 D, 1 tr Egenanställningsföretaget norr ek för
Om Convoy 903 26 UMEÅ Vi har F-skattsedel
Priser och avgifter 070-553 81 96 Organisationsnummer: 769620-4820
Integritetspolicy | Cookiepolicy kontakt@convoy.se Bankgiro: 451-8585

Copyright Egenanställningsföretaget norr ek för © 2011-2022 - All Rights Reserved.